Kasper Toft Braun

Kasper iført en fleecetrøje

Kasper er magasinets økonomiske redningskrans og sørger derfor for, at økonomien ikke synker til bunds. Han er ansvarlig for salg, regnskab, finansiering og jura. Udover at stå for alt det økonomiske arbejder han også med forretningsudvikling. Et arbejdsområde som består i at optimere og udvikle magasinets strategi og forretningsmodel med det formål at skabe vækst.

Arbejde er jo ikke alt i verden, og han har naturligvis også et liv ved siden af sit arbejde. Sejlads er noget af det, han får tiden til at gå med. Han forsøger, i det omfang som nu engang er muligt, at sejle mindst én gang hver 14. dag.

I øvrigt er han en glad kaffeelsker, som foretrækker at trække arbejdshandskerne på for at brygge den bedst mulige kaffe. Kommunebenzin er altså ikke hans kop te.

En af hans andre hobbyer er at slå på guitarens strenge og skabe saftige toner. Det har været en af hans fritidsinteresser i mange år, eftersom han lærte at spille guitar i en meget tidlig alder. Derfor fejler hans musiske evner absolut intet, og han er indbegrebet af det stik modsatte af det at være tonedøv. Med andre ord han kan spille samtlige akkorder og fingerspille “Tears In heaven” af Eric Clapton med bind for øjnene.