Anders Toft Braun

Anders iført en grå sweater

Anders drager fordel af sin analytiske tilgang til problemløsning, sit datadrevet mindset og sin kreative tænkning i sine ansvarsområder: web analytics, konverteringsoptimering, kommunikation, markedsføring, branding og PR. Han har snilde for at omdanne data til forretningsmæssig indsigt og er samtidig rasende dygtig til at gennemtænke og udføre kreative, effektive markedsføringskampagner.

Når han ikke er at finde på Magasinet Hests kontor, er det højst sandsynligt, fordi han er taget på en primitiv friluftstur. Det kan være alt lige fra en dagstur i Det Sydfynske Øhav til en lang friluftsekspedition i udlandet. Hans hidtil største bedrift i friluftsregi er en 4-måneders friluftsekspedition fra København til Milano på gåben.

Udover at være en friluftstosse af allerhøjeste grad er han også passioneret omkring ekstreme sportsgrene, heriblandt skiløb og vandsport. Som uddannet skilærer og dermed garvet, inkarneret skiløber kan han ikke få nok af hvide bjergtoppe og afterski musik. Freestyle- og off-piste er hans foretrukne discipliner inden for skiløb, og det er netop, når han sætter af fra en kicker for at lave en stilfuld 360 eller befinder sig ude i blødt puddersne, at han mærker adrenalinens rus – og disse momenter nyder han til fulde.

Duften af havtang og bræt under fødderne er også noget, som tiltaler ham. Han har tidligere bølgesurfet i Portugal og kitesurfet ved de danske kyster i blæst, solskin og regn. Her for tiden prøver han kræfter med windsurfing. 

Selvom han bruger meget af sin fritid på at være aktiv ude i naturen, holder han også af at skrue ned for blusset. Det sker ofte i weekenden, hvor han læser avis, lytter til jazzens sprøde toner og stiller sin sult og tørst med skagenslappere og instantkaffe ude på sin altan.