Om os

Magasinet Hest er et gratis online magasin for ride- og hesteinteresserede. Vi leverer dagligt gratis højkvalitetsindhold i form af nyheder, artikler og faktatekster. Vores indhold er dybdeborende nok til den erfarne rytter, og samtidig letforståeligt nok til begynderen.

Vores mission er at skabe relevant, informativt, troværdigt, værdifuldt og højkvalitetsindhold til vores læsere. Vi har et mål om at være den førende kilde til information om ridning og heste i Danmark, og at skabe transparens og overblik, når ryttere er i færd med at købe udstyr.

Alt det indhold du kan læse på Magasinet Hest er skrevet af kompetence og kyndige ridefolk (læs mere om dem længere nede på siden). Fælles for alle er, at de har mange års erfaring med ridning og heste, idét de har en heste-uddannelse og/eller arbejder/har arbejdet professionelt i branchen.

Her på magasinet dækker vi som sagt tre hovedområder:

Nyheder

Vi er bedst på breaking og live, når det kommer til ridning og heste. Vores journalister udplukker de mest relevante nyheder, så du får et hurtigt overblik over de mest relevante og vigtigste nyheder – kvalitet frem for kvantitet.

Artikler

Det kan være svært at tage en beslutning, når der skal købes nyt udstyr til ridning og heste. Med vores troværdige artikler kan du hurtigt og nemt træffe et valg. Vores artikler består af kombineret guides og tests, som er baseret på vores udstyrs- og hesteeksperters anbefalinger og erfaringer, kundeanmeldelser, research og tredjeparts forbruger-undersøgelser.

Fakta

Hvis du er interesseret i at læse faktuelle tekster, så tilbyder vi også dette. Vi skriver om forskellige hesteracer, laver “tips og tricks”-artikler, svarer på læsernes ofte stillede spørgsmål samt meget andet.

Mød hele holdet fra Magasinet Hest

Mira Palmer

Mira rider på en brun hest

Mira arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun er uddannet ridelærer og har tidligere arbejdet med salg og avl af heste. Endvidere har hun hjulpet og assisteret en professionel dressurrytter med bl.a. tilridning, staldarbejde og grooming. Med andre ord hun er et omvandrende hesteleksikon, som vi nyder godt af her på magasinet.

Læs mere om Mira

Victoria Andersen

Victoria og hendes pony

Victoria arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Trods hendes unge alder skriver hun et spændende, legende og letforståeligt sprog. Ikke nok med, at hun er et journalistisk naturtalent, hun har også en stor portion viden om og erfaring med ridning og heste, som hun har tilegnet sig gennem sit arbejde som staldpige og ejerskab, pasning samt træning af hendes to ponyer.

Læs mere om Victoria

Cecilie Helligsø

Cecilie fører en hestevogn

Cecilie arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Med et tidligere arbejde som hovedansvarlig for avl og træning på et stutteri i 7 år og som tidligere dyrlægestuderende, er hun en kyndig ekspert inden for emner som udstyr samt hestens opbygning og sind. Desuden har hun en passion for miniatureheste og vognkørsel, og hendes kommunikative færdigheder fejler heller intet.

Læs mere om Cecilie

Vibe Skouenborg

Vibe og hendes heste i skoven

Vibe arbejder som kritisk journalist og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun har en rideinstruktør-uddannelse i bagagen og har undervist i faget i mange år. I øvrigt har hun fungeret som national sportsdommer i Dansk Islandshesteforening gennem en årrække og er ejer af 12 problemheste. Vibe er vores veteran og skarpeste kniv i skuffen, når emnet falder på jordarbejde, den islandske hest, psykologi og fysiologi.

Læs mere om Vibe

Michael Dall

Michael iført en vest

Alt det indhold som løbende produceres til Magasinet Hest, kan nedlægge selv det dygtigste multitasking-talent af stress. Med et struktureret, detaljeorienteret mindset og et sprog som siger spar to, er Michael den helt rette mand til at varetage denne opgave. Han har ansvaret for at koordinere produktionen af indhold, rette det til, optimere det og i sidste ende udgive det.

Læs mere om Michael

Kasper Braun

Kasper iført en blå fleecetrøje

Kasper er magasinets økonomiske redningskrans og sørger derfor for at magasinets økonomi ikke synker til bunds. Han er ansvarlig for salg, regnskab, finansiering og jura. Udover at stå for alt det økonomiske, arbejder han også med forretningsudvikling, som består i at optimere og udvikle magasinets strategi og forretningsmodel med det formål at skabe vækst.

Læs mere om Kasper

Anders Braun

Anders iført jakkesæt

Anders drager fordel af sin analytiske tilgang til problemløsning, sit datadrevet mindset og sin kreative tænkning i hans ansvarsområder: web analytics, konverteringsoptimering, markedsføring branding og PR. Han har snilde for at omdanne data til forretningsmæssig indsigt og er samtidig rasende dygtig til at gennemtænke og udføre kreative, effektive markedsføringskampagner.

Læs mere om Anders

Om os 1 klimaprofilen.dkReklamebeskyttelseOm os 2