Om os

Magasinet Hest er et gratis online magasin for ride- og hesteinteresserede. Vi leverer dagligt gratis højkvalitetsindhold i form af nyheder, artikler og faktuelle tekster. Vores indhold er dybdeborende nok til den erfarne rytter og samtidig letforståeligt nok til begynderen.

Vores mission er at skabe relevant, troværdigt højkvalitetsindhold til vores læsere. Vi har et mål om at være den førende kilde til information om ridning og heste i Danmark og skabe transparens og overblik, når ryttere er i færd med at købe udstyr.

Alt det indhold du kan læse på Magasinet Hest er skrevet af kompetente, kyndige ridefolk (læs mere om dem længere nede på siden). Fælles for alle er, at de har mange års erfaring med ridning og heste, idét de har en heste-uddannelse og/eller arbejder/har arbejdet professionelt i branchen.

Her på magasinet dækker vi tre hovedområder:

Nyheder

Vi er bedst på breaking og live, når det kommer til ridning. Vores journalister skærer helt ind til benet og udplukker kun de mest relevante nyheder, således du som læser bliver præsenteret for de vigtigste begivenheder, historier og hændelser.

Artikler

Du kan med fordel læse vores artikler, hvis du er på udkig efter nyt udstyr og nyttige købsråd. I disse artikler vil vores udstyrs- og hesteeksperter starte ud med at afsløre de bedste produkter inden for den givne udstyrskategori, hvorefter de deler ud af deres brugbare købsråd.

Fakta

Hvis du er interesseret i at læse faktuelle tekster om ridning og heste, kan vi glæde dig med at fortælle, at vi også tilbyder dette. Vores eksperter har skrevet et væld af faktuelle tekster, om alt lige fra hesteracer til læsernes ofte stillede spørgsmål, og udgiver jævnligt nyt indhold.

Mød holdet bag Magasinet Hest

Vibe Skouenborg

Vibe og hendes heste i skoven

Vibe arbejder som kritisk journalist og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun har en rideinstruktør-uddannelse i bagagen og har undervist i faget i mange år. I øvrigt har hun fungeret som national sportsdommer i Dansk Islandshesteforening gennem en årrække og er ejer af 12 problemheste. Vibe er vores veteran og skarpeste kniv i skuffen, når emnet falder på jordarbejde, den islandske hest, psykologi og fysiologi.

Læs mere om Vibe

Mira Palmer

Mira rider på en brun hest

Mira arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun er uddannet ridelærer og har tidligere arbejdet med salg og avl af heste. Endvidere har hun hjulpet og assisteret en professionel dressurrytter med bl.a. tilridning, staldarbejde og grooming. Med andre ord hun er et omvandrende hesteleksikon, som vi nyder godt af her på magasinet.

Læs mere om Mira

Cecilie Helligsø

Cecilie instruerer en hest

Cecilie arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Med et tidligere arbejde som hovedansvarlig for avl og træning på et stutteri i 7 år og som nuværende dyrlægestuderende er hun ekspert inden for emner som udstyr, anatomi og psykologi. Desuden har hun en passion for miniatureheste og vognkørsel, og hendes kommunikative færdigheder fejler heller intet.

Læs mere om Cecilie

Victoria Andersen

Victoria og hendes pony

Victoria arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun skriver hun et spændende, legende og letforståeligt sprog. Ikke nok med, at hun er et journalistisk naturtalent, hun har også en stor portion viden om og erfaring med ridning og heste, som hun har tilegnet sig gennem sit arbejde som staldpige og ejerskab, pasning samt træning af hendes to ponyer.

Læs mere om Victoria

Cecilia Storm

Cecilia der rider på en brun hest

Cecilia arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Cecilia skriver i et bredt og nuanceret sprog, som alle kan relatere til og forstå. Udover hendes sans for ord, er hun også super begavet inden for hesteverdenen, specielt inden for dressur brillere hun. Cecilia rider dagligt dressur, og har meget erfaring med ungheste og tilridning. 

Læs mere om Cecilia

Michael Dall

Michael iført skjorte og habitbukser

Alt det indhold som løbende produceres til Magasinet Hest, kan nedlægge selv det dygtigste multitasking-talent af stress. Med et struktureret, detaljeorienteret mindset og et sprog som siger spar to, er Michael den helt rette mand til at varetage denne opgave. Han har ansvaret for at koordinere produktionen af indhold, rette det til, optimere det og i sidste ende udgive det.

Læs mere om Michael

Anders Toft Braun

Anders iført en grå sweater

Anders drager fordel af sin analytiske tilgang til problemløsning, sit datadrevet mindset og sin kreative tænkning i sine ansvarsområder: web analytics, konverteringsoptimering, kommunikation, markedsføring, branding og PR. Han har snilde for at omdanne data til forretningsmæssig indsigt og er samtidig rasende dygtig til at gennemtænke og udføre kreative, effektive markedsføringskampagner.

Læs mere om Anders

Om os 1  klimaprofilen.dkReklamebeskyttelse Om os 2