Michael Dall

Michael iført skjorte og habitbukser

Alt det indhold som løbende produceres til Magasinet Hest, kan nedlægge selv det dygtigste multitasking-talent af stress. Med et struktureret, detaljeorienteret mindset og et sprog som siger spar to, er Michael den helt rette mand til at varetage denne opgave. Han har ansvaret for at koordinere produktionen af indhold, rette det til, optimere det og i sidste ende udgive det.

Når klokken slår fyraftenstid, bruger han hovedparten af sin fritid på at træne. Traditionel langdistanceløb er noget af det, han har dyrket på hobbyplan gennem en årrække, og styrketræning er også en fast del af hans hverdag.

Efter endt træningssession er han tilbøjelig til at se en film, TV-serie eller andre levende billeder, idet han er en filmnørd med stort F. Faktisk er han et omvandrende filmbibliotek, og derfor er filmtitler, filmcitater og skuespillere også hans store force i quizspil – det er her hans filmviden virkelig kommer til udtryk.

Ikke nok med at være dedikeret filmnørd, han er også en sand læsehest. Siden barnsben har han læst et utal af danske og engelske bogtitler. De klassiske internationale bogserier som Harry Potter, Ringenes Herre og The Hunger Games læste han allerede i folkeskoletiden, på engelsk. Lige siden har han udvidet sin litterære horisont med bl.a. 1984 og The Wheel of Time.

Minimalisme er et fænomen, som står ham meget nært og prioriteres højt i hans hverdag. Som resultat af det er han ejer af få materielle goder. Han nyder det simple liv med mindre stress, færre forstyrrelser og mere tid til ham selv og sine nærmeste.