Mira Palmer

Mira rider på en brun hest

Mira arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun er uddannet ridelærer og har tidligere arbejdet med salg og avl af heste. Endvidere har hun hjulpet og assisteret en professionel dressurrytter med bl.a. tilridning, staldarbejde og grooming. Med andre ord hun er et omvandrende hesteleksikon, som vi nyder godt af her på magasinet.

Hun har tilbragt hele sit liv i hestens tegn. Allerede som 3-årig startede hun på rideskole, og som 9-årig fik hun sin helt egen hest – en rigtig ballademager. Ejerskabet betød, at hun tilegnede sig erfaringer med og viden om horsemanship og jordarbejde i stor hast. 

Senere hen beskæftigede hun sig med opkøb af unge hest, som hun tilred og videresolgte med fortjeneste. Desuden brugte hun også kræfter på at avle dansk varmblodsheste; et arbejde som resulterede i flere skønne føl, hvoraf den ene blev udtaget til eliteauktion (føl der alle i dag er voksne og gør det strålende i ridningen).

Mira og en brun hest

Derefter hjalp og assisterede hun en professionel dressurrytter i nogen tid, hvorefter hun valgte at gennemføre ridetræner-uddannelsen i samarbejde med Helgstrand Dressage. Et ophold som gav hende en bred viden om teori, undervisningslære og udviklede hendes ridestil gevaldigt.

I dag studerer hun til Organisatorisk Læring på universitetet, hvor hun bl.a. uddannes til at optimere kommunikation til målgrupper og udfærdige projektskrivning af høj faglig og skriftlig kvalitet. Uddannelsen og sine erfaringer med heste og ridning bruger hun som et våben i sit arbejde.