Victoria Andersen

Victoria og hendes pony

Victoria arbejder som journalist og udstyrs- og hesteekspert for Magasinet Hest. Hun skriver hun et spændende, legende og letforståeligt sprog. Ikke nok med, at hun er et journalistisk naturtalent, hun har også en stor portion viden om og erfaring med ridning og heste, som hun har tilegnet sig gennem sit arbejde som staldpige og ejerskab, pasning samt træning af hendes to ponyer.

Heste har været hendes store passion helt fra hendes tidlige barndom. Hendes to elskede ponyer Victor og Bella fik hun ejerskab over i henholdsvis 13 og 16 års alderen. Det har ført til en masse gode stunder, minder og lærerige erfaringer, som har bidraget til, at hun den dag i dag er en erfaren rytter og hesteejer.

I dag bruger hun sine ponyer til hestevognskørsel; en lidt atypisk gren inden for ridning, som har interesseret hende i mange år. Og selvom denne form for ridning i manges øjne er kedelig, umoderne og forældet, stopper det hende ikke i at nyde nostalgien i at føre en hest fra vogn.

Når hun ikke drøner rundt i sit middelalderlignende køretøj, arbejder hun som staldpige på deltid hos en større gård på Amager. Her består hendes arbejde i at passe og pleje hestene i stalden. Mere specifikt går hendes opgaver ud på at fodre, muge ud, fordele wrap, lukke hestene ud på folden og ind igen, hjælpe til i ridefysioterapi og vedligeholde faciliteter såsom at lappe huller i trådhegn.

Hendes arbejde på gården resulterer i, at hun har en bred viden om og grundig forståelse af, hvad der skal til for at drive en gård med heste. Dette anvender hun til hendes fordel, når hun passer og plejer sine ponyer og i sit journalistiske arbejde hos Magasinet Hest.